img_balans
oefentherapie cesar geleen
CesarGeleen.NL
Nieuws!
Wij hebben contracten
met alle zorgverzekeraars
Nieuws


NIEUWE LOCATIE
Vanaf 1 januari 2013 is onze praktijk ook gevestigd in Medisch Centrum Kluis. In dit centrum zijn verschillende disciplines (o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten) onder een dak gevestigd.

Voortaan rechtstreeks naar de oefentherapeut
DTO: Directe Toegankelijkheid Oefentherapie. Sinds 1 juli 2008 heeft u geen verwijsbrief meer nodig voor de oefentherapeut. Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. DTO geeft patiënten de vrijheid om zelf, op eigen initiatief en zonder tussenkomst van hun huisarts, een oefentherapeut in te schakelen. De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De oefentherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Kwaliteitsregister Paramedici
De Directe Toegankelijkheid Oefentherapie betekent een uitbreiding van de verantwoordelijkheid van Oefentherapeuten. U wilt immers optimaal behandeld worden en, indien nodig, doorgestuurd worden naar een meer gespecialiseerde collega of huisarts. Vanuit de beroepsorganisatie (VvOCM) wordt een actief beleid gevoerd om continu de kwaliteit van de Oefentherapie verder te verhogen. Wie aan alle kwaliteitseisen voldoet, wordt geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Wij staan geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Astrid Houben
Anita Jessurun
Kwaliteit

Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen.
Lees meer

Praktijk Oefentherapie Cesar Geleen Contact Informatie Links
Valderenstraat 85a, 6163GD, Geleen info@cesargeleen.nl Partners Kwaliteitsregister
Frans Erenslaan 103a, 6164JG, Geleen 046 - 475 54 02 Patiëntenverenigingen Beroepsvereniging (VvOCM)
06 - 1313 65 41